2242025500 4ο χλμ Επαρχιακής Οδού, Κως kappafuneral@yahoo.gr
hero image
ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΝΙΚΟΣ | Γραφείο Τελετών Κως - Δωδεκάνησα
Η πολύχρονη εμπειρία και η γνώση από εμάς αλλά και των πολύπειρων συνεργατών μας επιτρέπουν στο γραφείο μας " Τελεταί Καππα "  να στήσει τον ανθοστολισμό που εσείς επιθυμείτε για την τελετή σας, άμεσα και σε πολύ προσιτές τιμές.
 
Η προσφορά λουλουδιών στους αποθανόντες είναι ένα έθιμο που οι ρίζες του χάνονται στους αιώνες. Σύμφωνα με την παράδοση και τα ταφικά έθιμα, κατά την τέλεση της κηδείας, οι παρευρισκόμενοι έπρεπε να προσφέρουν στον αποθανόντα λουλούδια κομμένα αποκλειστικά από την αυλή του σπιτιού τους ως τελευταίο αντίο, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη τους και την σχέση που τους συνέδεε με το νεκρό.
 
Σήμερα, τα γραφεία τελετών συνεργαζόμενα με ανθοπωλεία, αναλαμβάνουν να ανθοστολίσουν το τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου σας. Λουλουδένιοι σταυροί για το φέρετρο, στεφάνια, μπουκέτα, μαξιλάρια λουλουδιών και καλάθια θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα αγαλλίασης, ηρεμίας και θαλπωρής κατά την τελετή.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφτείτε το γραφείο μας " Τελεταί Καππα " το οποίο εδρεύει στο 4ο ΧΛΜ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ στη Κω . Βρισκόμαστε πάντοτε εκεί για εσάς, προσφέροντας συμπαράσταση και επιλύοντας κάθε διαδικαστικό ζήτημα.