2242025500 4ο χλμ Επαρχιακής Οδού, Κως kappafuneral@yahoo.gr
hero image
ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΝΙΚΟΣ | Γραφείο Τελετών Κως - Δωδεκάνησα
Σίγουρα, ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου και η ώρα του αποχαιρετισμού του, είναι από τις πιο οδυνηρές στιγμές στη ζωή κάθε ανθρώπου.  
 
Αυτή την δύσκολη στιγμή, το γραφείο μας " Τελεταί Καππα " το οποίο εδρεύει στη Κω, στέκεται δίπλα σε κάθε οικογένεια και αναλαμβάνει με επαγγελματισμό την οργάνωση θρησκευτικών και πολιτικών κηδειών, με σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες που ανακύπτουν. 
 
Η πολυετής μας εμπειρία μας καθιστά ικανούς ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε την οργάνωση κηδειών και όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για μια ολοκληρωμένη αξιοπρεπή τελετή, φροντίζοντας ακόμα και για την παραμικρή λεπτομέρεια. Μπορούμε να οργανώσουμε και να τελέσουμε οποιαδήποτε κηδεία σύμφωνα με τα θρησκευτικά σας έθιμα, τις αισθητικές προτιμήσεις σας, όπως και την οικονομική σας δυνατότητα. 
 
Γνωρίζοντας τη σημασία που έχει η εικόνα μιας τελετής για την οικογένεια και το στενό περιβάλλον όσων αποχαιρετούν τον εκλιπόντα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να ακούσει τις επιθυμίες σας και να φέρει σε πέρας το δύσκολο αυτό έργο για λογαριασμό σας, φροντίζοντας ώστε να αποδοθούν στον εκλιπόντα όλες οι πρέπουσες τιμές, με σεβασμό, πάντα, στην οικογένεια και τον πόνο που βιώνει.
 
Από το πρώτο μέχρι και το τελικό στάδιο είμαστε δίπλα σας για να εξασφαλίσουμε ότι όλα θα γίνουν ακριβώς όπως εσείς επιθυμείτε, αλλά και για να σας συμπαρασταθούμε σε αυτή την δύσκολη στιγμή. 
 

Για μας το υψηλό επίπεδο αποτελεί σταθερή αξία, γι’ αυτό και οι υπηρεσίες μας αντανακλούν στον υπέρτατο βαθμό τις προσδοκίες των πελατών μας. 

Πολιτική Κηδεία

Η οργάνωση μίας πολιτικής κηδείας περιλαμβάνει παρόμοιες διαδικασίες, πλην όμως της τέλεσης εξόδιου ακολουθίας στην Εκκλησία. Ανάλογα έτσι με τις υποδομές που διαθέτει το εκάστοτε κοιμητηρίο που θα γίνει η ταφή, η πολιτική κηδεία μπορεί να τελεστεί είτε σε εσωτερικό χώρο (αίθουσα διαμορφωμένη για το σκοπό αυτό) ή και σε προαύλιο χώρο του νεκροταφείου. Συνήθως εκφωνούνται διάφοροι λόγοι εις μνήμη του εκλιπόντος-σης από μέλη της οικογένειας, ή φίλους ή εκπροσώπους φορέων, ανάλογα με τη δράση και το βίο του θανόντος.

Διαμόρφωση τιμών κηδείας 

Οι τιμές για την οργάνωση μίας τελετής κηδείας, προσδιορίζονται σύμφωνα με το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών & προϊόντων. Πχ. το είδος του φερέτρου, την ποικιλία και το μέγεθος του ανθοστολισμού, την χορωδία κ.λ.π.

Ένας ακόμη παράγοντας που διαμορφώνει το τελικό κόστος είναι το κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή, καθώς τα δικαιώματα ταφής και λοιπές χρεώσεις ποικίλουν ανά νεκροταφείο και Δήμο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να πάρετε μία συνολική προσφορά και τις προτάσεις μας για την τέλεση της κηδείας στο Κοιμητήριο που σας ενδιαφέρει.

Ενδεικτικές τιμές - Έξοδα κηδείας

ΟΓΑ 800 Euro
ΙΚΑ 768 Euro
ΤΕΒΕ   1200 Euro για άμεσα ασφαλισμένο
ΔΑΠ-ΔΕΗ 2468 Euro για άμεσα ασφαλισμένο. 1797 Euro για έμμεσα ασφαλισμένο
ΤΑΠ-ΟΤΕ 1533 Euro για άμεσα ασφαλισμένο. 1234 Euro για έμμεσα ασφαλισμένο
ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 1000 Euro
ΕΥΔΑΠ 668,60 Euro μόνο σε συνταξιούχους
ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(ΤΥΔΚΥ)  733 Euro μόνο σε συνταξιούχους
ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ(ΤΥΠΕΤ) 1335 Euro για ασφαλισμένους που είναι εγγεγραμμένοι στο Σύλλογο & το ΤΥΠΕΤ. 634 Euro ασφαλισμένοι μόνο στο ΤΥΠΕΤ
ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ(ΤΑΣ)  1784 Euro για τους εν ενεργεία
ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΤΑΞΥ) 1 μην.μισθό 75x25 άμεσα ασφαλισμένο. 1/2 μην. μισθό 75x12,5 έμμεσα ασφαλισμένο
ΤΑΜΕΙΟ ΕΝΩΣΕΩΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ (ΕΣΗΕΑ) 2300 Euro για άμεσα ασφαλισμένο. 1700 Euro για έμμεσα ασφαλισμένο
ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ(ΗΣΑΠ) 1712,96 Euro
ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(ΤΣΑΥ) 2396 Euro για άμεσα ασφαλισμένο. 1797 Euro για έμμεσα ασφαλισμένο
ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ (ΤΑΕ) 1200 Euro για άμεσα ασφαλισμένο
ΤΑΜΕΙΟ ΝΟΜΙΚΩΝ  1734,82 Euro μόνο σε συνταξιούχους
ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 2113 Euro για άμεσα ασφαλισμένο. 1479 Euro για έμμεσα ασφαλισμένο
ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΠΟΜΑΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΝΑΤ) 590 Euro μόνο σε συνταξιούχους
ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΤΣΜΕΔΕ) 1302 Euro για ασφαλισμένους που παίρνουν 2 συντάξεις απο το ΤΣΜΕΔΕ. 1232,30 Euro για ασφαλισμένους με 1 σύνταξη στο ΤΣΜΕΔΕ & άλλη συνταξη απο άλλο ταμείο. 615 Euro για έμμεσα ασφαλισμένο
ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ(ΤΣΕΥΠ) 3178,66 Euro για άμεσα ασφαλισμένο. 50% για έμμεσα ασφαλισμένο

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφτείτε το γραφείο μας " Τελεταί Καππα " το οποίο εδρεύει στο 4ο ΧΛΜ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ στη Κω . Βρισκόμαστε πάντοτε εκεί για εσάς, προσφέροντας συμπαράσταση και επιλύοντας κάθε διαδικαστικό ζήτημα.