2242025500 4ο χλμ Επαρχιακής Οδού, Κως kappafuneral@yahoo.gr
hero image
Στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σας το γραφείο μας "ΤΕΛΕΤΑΙ ΚΑΠΠΑ" στέκεται δίπλα σας και αναλαμβάνει με την παραμικρή λεπτομέρεια και σεβασμό κηδείες, μνημόσυνα, ανθοστολισμούς εκκλησιών, σε όλα τα Δωδεκάνησα με προσιτές τιμές.
 
Αναλαμβάνουμε τη διευθέτηση κάθε διαδικασίας για την τέλεση της κηδείας του εκλιπόντος, με την αναγκαία συνέπεια και τον πρέποντα επαγγελματισμό.
 
Επαναπατρισμοί σορών σε Ελλάδα και Εξωτερικό, σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής της Ευρωπαικής Ενωσης.
 
Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στόν χώρο,μπορούμε να διοργανώσουμε κάθε κηδεία ή μνημόσυνο σύμφωνα με τις επιθυμίες των συγγενών ώστε να τιμήσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο όπως του αρμόζει.
 
Στόχος μας κάθε φορά η διοργάνωση μίας τελετής και  κάθε μνημόσυνου να χαρακτηρίζεται από αξιοπρέπεια, επαγγελματισμό, συνέπεια και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
Θεωρούμε υποχρέωση μας να σταθούμε δίπλα σας με αίσθημα ειλικρινούς σεβασμού για την απώλεια σας,και να συμβάλλουμε στον αποχαιρετισμό του αγαπημένου σας προσώπου.
 
Μπορείτε να μας δείτε και στην σελίδα μας στο Facebook γράφωντας Τελεταί Κάππα Ειρήνη.
 
Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, για να εξυπηρετήσουμε και να διευκολύνουμε το κατά δύναμιν τη δύσκολη αυτή στιγμή.